*    Hei og velkommen til denne nye hjemmesiden for Perser og Exotic oppdrettere i Norge. Disse sidene er som dere ser såvidt begynt på, dette vil ta veldig lang tid å bygge opp så ha litt tålmodighet.

*    Da jeg og noen til startet opp Den Norske Persering i 1993 så vi for oss at den skulle leve "forever" men slik ble det altså ikke og nå flere år etter at den ble aviklet har vi oppdrettere av rasen flere ganger snakket om at vi burde ha en egnet hjemmeside til bruk for oss Perser og Exotic oppdrettere her i Norge.

*    Her håper vi nå at alle vil kunne være med å bidra med å samle mengder med artikler, god og nyttig informasjon om rasen, både den med lang pels og den med kort pels som både nye oppdrettere og oss gamle ringrevere kan benytte oss av. Kom gjerne med tips eller send meg linker til gode og innholdrike og ikke minst nyttige atikler fra dere som ønsker å se en levende og aktiv hjemmeside.

*    I tillegg til alt dette vil oppdrettere kunne aventere sine kull, planlagte parringer, utlån av hannkatt, presentere både oppdrettet sitt og sine hannkatter og hunnkatter som er aktive i avlsprogrammet deres pr.dd Mange av oppdretterne føler de forsvinner i FB sider, og mange har ikke lengre egne hjemmesider. Da kan denne hjemmesiden være et godt alternativ til å nå ut til andre oppdrettere og alle de som ønsker seg en perser/exotic enten til kos eller har lyst til å se om oppdrett kan være noe for dem.

*    Tilslutt, for at dette skal bli mulig må de av dere oppdrettere som benytter Til salgs sidene og egne oppdrettersider betale en liten sum i året da denne hjemmesiden og domenenavnet dessverre ikke er gratis. Men, håpet er å finne noen sponsorer på sikt , noen som vil kunne betale en symbolsk "lønn" til meg for at jeg skal oppdatere og utvikle disse sidene i årene fremover også. Vi har en god del nettbutikker vi oppdrettere bruker som kanskje vil sponse litt mot å bli presentert her på vår side Det blir iallefall ikke snakk om å tjene penger, men for å kunne holde sidene i gang.

 

Jeg begynte å bygge opp sidene den 26.11.2020 og sidene ble offentlig publisert 11 februar 2021 med et stort ønske om å få inn flere

bilder til galleriet i første omgang. Jeg har mottat mange bilder og jobber så fort jeg kan med å få de ut etterhvert .

Det skal i tillegg jobbes med flere av de sidene jeg ikke har laget ferdig, så kom gjerne med innspill om du har noe vi må ha med :-)

 

Jannikke M Orø * Du Monet Perseroppdrett

 

Exclusive copyrights, graphics and content by the owner Norske Perser Exotic Oppdrett/NPEXO  Forbidden distribution and reproduction.

Photo on this site are the exclusive property of the respective photographers.  Web design by Du Monet. Webmaster: jannikke@gmail.com

 

www.norskeperserexoticoppdrett.no